اولین «رستورانهای» با فرمت مدرن که از این کلمه در پاریس استفاده میکردند، مؤسساتی بودند که بویلون سرو میکردند، آبگوشتی از گوشت و تخممرغ که گفته میشد سلامت و نیرو را باز میگرداند. اولین رستوران از این نوع در سال 1765 یا 1766 توسط Mathurin Roze de Chantoiseau در خیابان des Poulies، که اکنون بخشی از خیابان لوور است، افتتاح شد.[21] نام مالک گاهی اوقات به عنوان Boulanger ذکر می شود.[22] برخلاف مکانهای غذاخوری قبلی، آن را به زیبایی تزئین میکردند و علاوه بر آبگوشت، منویی از چندین غذای «ترمیمی» دیگر، از جمله ماکارونی، ارائه میداد. Chantoiseau و دیگر سرآشپزها عنوان "traiteurs-restaurateurs" را گرفتند.[22] اگرچه اولین مؤسسهای نیست که میتوان غذا یا حتی سوپ سفارش داد، اما تصور میشود اولین جایی است که فهرستی از گزینههای موجود را ارائه میدهد.[23]
در دنیای غرب، مفهوم رستوران به عنوان یک مکان عمومی که در آن کارکنان منتظر غذا را از منوی ثابت به مشتریان ارائه میدهند، مفهومی نسبتاً جدید است که قدمت آن به اواخر قرن 18 میرسد.[24] فرهنگ رستوران مدرن در دهه 1780 در فرانسه سرچشمه گرفت.
برای یکبار هم شده این ویلا های رامسر را اجاره کنید تا در ذهنتان ماندگار شوند
در ژوئن 1786، پروست پاریس فرمانی صادر کرد که نوع جدیدی از موسسات غذاخوری را به رسمیت میرساند و به رستورانداران اجازه میداد تا از مشتریان پذیرایی کنند و به آنها وعدههای غذایی را تا ساعت یازده شب در زمستان و نیمه شب در تابستان ارائه دهند.[22] آشپزهای بلندپرواز از خانواده های نجیب شروع به باز کردن مکان های غذاخوری مفصل تری کردند. اولین رستوران مجلل پاریس، La Grande Taverne des Londres، در اوایل سال 1786 توسط Antoine Beauvilliers، سرآشپز سابق کنت پروونس، در Palais-Royal افتتاح شد. میزهای چوب ماهون، رومیزی های کتانی، لوسترها، پیشخدمت های خوش لباس و آموزش دیده، فهرستی طولانی از شراب و منوی وسیعی از ظروف پخته شده و ارائه شده داشت.[22] غذاهای موجود در منوی آن شامل کبک با کلم، گوشت گوساله کبابی شده در کاغذ کره شده و اردک با شلغم بود.[25] در نظر گرفته می شود که این "اولین رستوران واقعی" بوده است.[26][23] به گفته بریلات-ساوارین، این رستوران "اولین رستورانی بود که چهار مورد ضروری یک اتاق زیبا، پیشخدمت های هوشمند، یک انبار انتخابی و آشپزی عالی را ترکیب کرد.
اولین «رستورانهای» با فرمت مدرن که از این کلمه در پاریس استفاده میکردند، مؤسساتی بودند که بویلون سرو میکردند، آبگوشتی از گوشت و تخممرغ که گفته میشد سلامت و نیرو را باز میگرداند. اولین رستوران از این نوع در سال 1765 یا 1766 توسط Mathurin Roze de Chantoiseau در خیابان des Poulies، که اکنون بخشی از خیابان لوور است، افتتاح شد.[21] نام مالک گاهی اوقات به عنوان Boulanger ذکر می شود.[22] برخلاف مکانهای غذاخوری قبلی، آن را به زیبایی تزئین میکردند و علاوه بر آبگوشت، منویی از چندین غذای «ترمیمی» دیگر، از جمله ماکارونی، ارائه میداد. Chantoiseau و دیگر سرآشپزها عنوان "traiteurs-restaurateurs" را گرفتند.[22] اگرچه اولین مؤسسهای نیست که میتوان غذا یا حتی سوپ سفارش داد، اما تصور میشود اولین جایی است که فهرستی از گزینههای موجود را ارائه میدهد.[23]
در دنیای غرب، مفهوم رستوران به عنوان یک مکان عمومی که در آن کارکنان منتظر غذا را از منوی ثابت به مشتریان ارائه میدهند، مفهومی نسبتاً جدید است که قدمت آن به اواخر قرن 18 میرسد.[24] فرهنگ رستوران مدرن در دهه 1780 در فرانسه سرچشمه گرفت.
برای یکبار هم شده این ویلا های رامسر را اجاره کنید تا در ذهنتان ماندگار شوند
در ژوئن 1786، پروست پاریس فرمانی صادر کرد که نوع جدیدی از موسسات غذاخوری را به رسمیت میرساند و به رستورانداران اجازه میداد تا از مشتریان پذیرایی کنند و به آنها وعدههای غذایی را تا ساعت یازده شب در زمستان و نیمه شب در تابستان ارائه دهند.[22] آشپزهای بلندپرواز از خانواده های نجیب شروع به باز کردن مکان های غذاخوری مفصل تری کردند. اولین رستوران مجلل پاریس، La Grande Taverne des Londres، در اوایل سال 1786 توسط Antoine Beauvilliers، سرآشپز سابق کنت پروونس، در Palais-Royal افتتاح شد. میزهای چوب ماهون، رومیزی های کتانی، لوسترها، پیشخدمت های خوش لباس و آموزش دیده، فهرستی طولانی از شراب و منوی وسیعی از ظروف پخته شده و ارائه شده داشت.[22] غذاهای موجود در منوی آن شامل کبک با کلم، گوشت گوساله کبابی شده در کاغذ کره شده و اردک با شلغم بود.[25] در نظر گرفته می شود که این "اولین رستوران واقعی" بوده است.[26][23] به گفته بریلات-ساوارین، این رستوران "اولین رستورانی بود که چهار مورد ضروری یک اتاق زیبا، پیشخدمت های هوشمند، یک انبار انتخابی و آشپزی عالی را ترکیب کرد.